10 vinkkiä sivun hakukoneoptimoinnin optimointiin

Tässä on kymmenen vinkkiämme verkkosivustosi visio-sivun SEO optimoimiseksi

1. Luo korkealaatuista sisältöä

Tärkeintä blogin sivun SEO optimoinnissa ja parantamisessa on rakentaa paras saavutettavissa oleva sisältö. Laadukas sisältö, joka kiinnostaa yleisöäsi. Sisältö, joka ratkaisee yleisön ärsyttävät ongelmat, vaikka tarjoaisikin heille sitä, mitä he etsivät.

2. Optimoi otsikot

Otsikko voi olla ensimmäinen ongelma, jonka lukijat näkevät sen kiillon vuoksi, että sen täytyy houkutella heidät. Se on osiossa, jonka Google ottaa ensin huomioon tyypillisen sivun sijoittamisessa. Jotta verkkosivustosi sivun hakukoneoptimointi tapahtuisi kokonaisvaltaisesti, tarvitset luovia otsikoita, mutta lisäosassa optimoituja ja pääavainsanan on oltava otsikoissa.

Käytä Googlen hakutuloksissa näyttämiä 70 merkkiä ja käytä pääavainsanaa. Mitä suurempi otsikon alussa, sitä suurempi.

3. Optimoi URL -osoitteet

Vaikka jotkin sisällönhallintajärjestelmät heti, kun WordPress tai Blogger luovat URL-osoitteet automaattisesti, personoi ne aina, jos et ole lisännyt yhteen verkkosivustolla olevaa SEO: ta. Blogin lisäämisen URL -osoitteen on oltava nopea, mutta runsas sisällön kannalta ja osuva. Poista tyhjät tilat käyttämällä väliviivoja sanojen välissä.

4. Luo sisäisiä yhteyksiä

Kirjoittaessasi jokaista antiikkista kirjoitat artikkelin, joka on avustava blogi, tee läheistä sisältöä, joka vaikuttaa blogisi täydentäviin artikkeleihin niin kauan kuin ne pyrkivät tosiasioihin, tarpeettomasti ilmoitettavaksi. Miksi?

1. Tulet eturintamassa lapsitukeen Googlen tavoilla navigoida verkkosivustollasi ja saatat luokitella sen suuremmaksi, koska linkit rauhoittavat siirtämään auktoriteettia yhdeltä sivulta toiselle lisätylle ja vahvistavat aihekohtaisuutta.

2. Maksat lukijoillesi välttämättömän vihjeen, kun rikastat sisältöäsi ottaen huomioon lisätyt hyödylliset tiedot. Katsokaa kaventumista 6 ja näet mitä puhumme enemmän tai vähemmän.

netissä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *